powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Οι σημερινοί αγώνες του Champions league, και οι βαθμολογίες των πρώτων 4 ομίλων!


Τα αποψινά ματς του Champions League και οι βαθμολογίες των ομίλων έως τώρα!


Α' Όμιλος: Στο πρώτο όμιλο η Γιουβέντους φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και η Μάλμε την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική του Champions league. Έως τώρα στον όμιλο έχουμε μόνο νίκες γηπεδούχων με τον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο να έχουν 6 βαθμούς, ενώ Γιουβέντους και Μάλμε έχουν από 3.

Β' Όμιλος: Στο δεύτερο όμιλο η Ρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Μπερναμπέου σε ένα σπουδαίο ματς, ενώ η Λουντογκόρετς φιλοξενεί τη Βασιλεία. Έως τώρα η Ρεάλ έχει ξεχωρίσει έχοντας 3 στα 3 και 9 βαθμούς, ενώ Λίβερπουλ, Βασιλεία και Λουντογκόρετς έχουν από 3 βαθμούς η κάθε μία.

Γ' Όμιλος: Ο τρίτος όμιλος ήταν εξαιρετικά αμφίρροπος από την αρχή, και ακόμη τα πάντα είναι ανοιχτά. Η Λεβερκούζεν έχει 6 βαθμούς, η Μονακό 5, η Ζενίτ 4 και η Μπενφίκα 1. Σήμερα η Ζενίτ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν και η Μπενφίκα τη Μονακό.

Δ' Όμιλος: Στο τέταρτο όμιλο έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την πρόκριση, καθώς Ντόρτμουντ και Άρσεναλ έχουν 9 και 6 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ η Άντερλεχτ και η Γαλατασαράι έχουν από 1 βαθμό η κάθε μία. Σήμερα η Ντόρτμουντ υποδέχεται στο Βεστφάλεν τη Γαλατασαράι, και η Άρσεναλ φιλοξενεί στο Έμιρειτς την Άντερλεχτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ