powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Για το Repeat η Μπορούσια!


Με την Μπορούσια του Champions League στο τιμόνι ποντάρουμε για το σημερινά παιχνίδια της Ευρώπης.


Ζενίτ - Λεβερκούζεν:
Η Ζενίτ ενώ έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα έπεσε σταδιακά κι η Λεβερκούζεν δείχνει πιο έτοιμη, αλλά η κατάσταση της τελευταίας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, καθώς προέρχεται και από ήττα στο πρωτάθλημα. Πολύ πιθανό το σκορ να μείνει χαμηλά στο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να προσέξουν τις άμυνες τους. Με λίγα λόγια Χ ημίχρονο.

Βασιλεία - Λουντογκόρετς:
Η Λουντογκόρετς έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, έστω και αν αυτό λέγεται Europa League. Με το σκεπτικό ότι σκοράρει σε όλα τα ματς της Ευρώπης μέχρι τώρα είναι πολύ πιθανό να την δούμε να σκοράρει και μέσα στην Βασιλεία. Από την άλλη η Βασιλεία χρειάζεται την νίκη αν θέλει να ελπίζει. Άρα πάνε να σκοράρουν και οι δύο. Γκολ/Γκολ.

Μπενφίκα - Μονακό:
Είναι Γαλλική ομάδα η Μονακό και είναι μανούλα στο να κρατάει ισοπαλίες, αφήστε που δεν την συμφέρει να ανοιχτεί μέσα στην Λισαβόνα γιατί είναι πολύ πιθανό να το πληρώσει. Το σκορ δεν θα ανοίξει εύκολα και η Μονακό πάει για την τρίτη της ισοπαλία στο Champions League, καθώς η Μπενφίκα δεν είναι ότι δεν θέλει αλλά είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσει. Μοιρασμένο παιχνίδι, άρα Χ.

Ειδικό στοίχημα:

Ντόρτμουντ - Γαλατάσαράι:
Η Ντόρτμουντ της Ευρώπης μας έχει πείσει και με την σημερινή νίκη τελειώνει το θέμα πρόκριση για να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα που έχει μείνει πολύ πίσω. Η Γαλατά δεν μπορεί να κρατήσει τα γκολ που πέφτουν βροχή και ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο και σήμερα. Ακριβές σκορ για το Repeat 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ