powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Βρήκε δοκάρι η Ρεάλ!


Στην προσπάθεια της να κρατήσει σταθερή την διαφορά από την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, βρήκε στο δοκάρι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι φέτος μπορεί να μπει μέχρι και στην τετράδα.


Φουντώνουν και πάλι η φωτιά στην La Liga, καθώς η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη με την Βιγιαρεάλ (1-1) μέσα στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ έφερε την πρώτη της ισοπαλία για φέτος και την πρώτη της απώλεια βαθμών μέσα στο Μπερναμπέου, αν εξαιρέσει βέβαια κανείς την ήττα από την Ατλέτικο.

Οι Μαδριλένοι άφησαν το πρώτο ημίχρονο να περάσει χωρίς να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και έτσι άρχισαν να μπαίνουν σε δύσβατα μονοπάτια. Ο Ρονάλντο ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο 52' και έδειξε τον δρόμο για άλλη μια φορά στους γηπεδούχους, όμως η Βιγιαρεάλ δεν είχε σκοπό να παραδώσει αμαχητί τα όπλα.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 64ο λεπτό και έδειξαν σημάδια ότι πήγαν στο «Μπερναμπέου» για την νίκη. Η Ρεάλ στρίμωξε στα τελευταία λεπτά τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Ασένχο που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα κράτησε το 1-1 σε αρκετές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει στο 1-1 και η διαφορά στην κορυφή να μειωθεί στους 2 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ