powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Σκόνταψε η Ατλέτικο, νίκη για Μπιλμπάο και Βαλένθια!


Κράτησε την Ατλέτικο μακριά από την νίκη η Σεβίλλη, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει. Η Βαλένθια πήρε άνετη νίκη απέναντι στην Σοσιεδάδ και η Μπιλμπάο ένα διπλό ανάσα.


Μεγάλη δυσκολία αντιμετώπισε η Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Σεβίλλη. Έτσι, σπατάλησε τους 2 από τους 3 βαθμούς που μπορούσε να είχε πάρει και έμεινε και πάλι μακριά από την κορυφή, αν και η Ρεάλ δεν έχει κερδίσει το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση τα τελευταία 2 χρόνια και αυτές οι νίκες είναι νίκες που της δίνουν μεγάλες ανάσες για να κάνουν τους Βάσκους να συνεχίσουν την πορεία τους. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Γουρπέγκι στο 36', σκορ που ήταν και σκορ αγώνα.

Η Βαλένθια επικράτησε πολύ άνετα της Σοσιεδάδ μέσα στο Μεστάγια και πλησίασε στο βαθμό την Ατλέτικο Μαδρίτης, που όπως φαίνεται θα έχει δράματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Και τα 2 γκολ για την Βαλένθια τα πέτυχε ο Πιατί μέσα στο χρονικό διάστημα των 3 λεπτών, το ένα στο 53' και το άλλο στο 56'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ