powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Στην Τσέλσι ο πρώτος τίτλος!


Με λίγη δόση τύχης αλλά και με αποτελεσματικότητα, η Τσέλσι νίκησε την Τότεναμ με 2-0 και κατέκτησε το 5ο Λίγκ Καπ της ιστορίας της!
O πρώτος τίτλος αυτής της χρονιάς στην Αγγλία πήγε στα χέρια της Τσέλσι, καθώς οι Λονδρέζοι του Ζοζέ Μουρίνιο νίκησαν με 2-0 την Τότεναμ στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" και κατέκτησαν το Λίγκ Καπ.

Αν και η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, η Τσέλσι ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα, με τον Τζον Τέρι μετά από κόρνερ να ανοίγει το σκορ από κοντά στο 45', εκμεταλλευόμενος τις κόντρες μέσα στην περιοχή της Τότεναμ.

Η Τσέλσι ήταν τυχερή και στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος της, αφού το 2-0 διαμορφώθηκε στο 56ο λεπτό με το αυτογκόλ του Γουόκερ, στον οποίο κόντραρε η μπάλα μετά από το σουτ του Ντιέγκο Κόστα.

Έτσι, η Τσέλσι κατέκτησε το Λίγκ Καπ μετά από 8 χρόνια και έφτασε συνολικά τις 5 κατακτήσεις, όσες και η Άστον Βίλα, με την μοναδική ομάδα που βρίσκεται μπροστά της να είναι η Λίβερπουλ με 8 κατακτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ