powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Θρίαμβος για Λίβερπουλ!


Με δύο υπέροχα γκολ των Χέντερσον και Κουτίνιο η Λίβερπουλ υπέταξε την Σίτι με 2-1 στο Άνφιλντ και έβαλε φωτιά στη μάχη για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Στο μεγάλο ντέρμπι του Άνφιλντ, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι, οι άμυνες δεν έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού βρέθηκαν σε αρκετά κακή μέρα. Έτσι έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι όποιος εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που θα δημιουργούσε, θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε και τη ν πολυπόθητη νίκη.

Η Λίβερπουλ είχε μια σχετική υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11' με ένα φανταστικό γκολ του Τζόρνταν Χέντερσον με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Χάρτ να είναι ανήμπορος να αντιδράσει.

Μετά το γκολ, η Σίτι άρχισε να ανεβαίνει και αρχικά απείλησε με το δοκάρι του Αγουέρο. Λίγο αργότερα στο 25', μετά από ασίστ του Αργεντίνου, ο Τζέκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λίβερπουλ γράφοντας το 1-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, με τη Σίτι να δείχνει εμφανώς κουρασμένη και τη Λίβερπουλ να κυνηγά περισσότερο το γκολ της νίκης. Τελικά το πέτυχε, όταν στο 75' ο Κουτίνιο σκόραρε με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής χαρίζοντας έτσι στη Λίβερπουλ μια υπερπολύτιμη νίκη που την βάζει για τα καλά σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ