powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Δάγκωσε» την Ρεάλ ο Σουάρες!


Νικήτρια σε άλλο ένα εκπληκτικό Classico αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να δαγκώνει αντιπάλους μέσα στο γήπεδο, όχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά, καθώς έβαλε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.


Άλλο ένα Classico μας κράτησε καθηλωμένους στους καναπέδες μας προσφέροντας μας μια ποδοσφαιρική πανδαισία. Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο με την Μπαρτσελόνα να δείχνει μουδιασμένη και χωρίς σιγουριά.

Οι Καταλανοί κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ματιέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι στην καρδιά της περιοχής. Στο 30' ο Νεϊμάρ χάνει μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 και στην αντεπίθεση ο Ρονάλντο μετά από το εξαιρετικό τακουνάκι του Μπενζεμά έγραψε το 1-1.

Η Ρεάλ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είχε και δοκάρι πριν από το 1-0 της Μπαρτσελόνα. Οι λανθασμένες μεταβιβάσεις ήταν το αδύνατο σημείο της Μπαρτσελόνα που έμοιαζε περισσότερο αγχωμένη απ' ότι θα έπρεπε. Οι Μαδριλένοι δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους, έκλεισαν την Μπαρτσελόνα, αλλά μάταια, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ξεκίνησαν πιο ισορροπημένα με την Μπαρτσελόνα να έχει 51% κατοχή, πράγμα που δείχνει την κατάσταση στο παιχνίδι. Εκεί ήρθε η απίστευτη πάσα του Άλβες, το τρομερό κατέβασμα της μπάλας από τον Σουάρες και η εκτέλεση στην ανοιχτή γωνία του Κασίγιας, χωρίς καν να κοιτάξει το τέρμα ο Ουρουγουανός.

Από το 55' που μπήκε το γκολ και μετά η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την τριπλέτα της στην κορυφή, με τα τριγωνάκια στο κέντρο του γηπέδου να παίρνουν και να δίνουν.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα άνοιξε την διαφορά της από τους Μερένχες στους 4 βαθμούς και πλέον έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3 παιχνίδια εκτός έδρας με Θέλτα, Σεβίλλη και Ατλέτικο να απομένουν.



Τα εναπομείναντα παιχνίδια:

Μπαρτσελόνα:
Θέλτα (εκτός)
Αλμερία (εντός)
Σεβίλλη (εκτός)
Βαλένθια (εντός)
Εσπανιόλ (εκτός)
Χετάφε (εντός)
Κόρδοβα (εκτός)
Σοσιεδάδ (εντός)
Ατλέτικο (εκτός)
Λα Κορούνια (εντός)

Ρεάλ Μαδρίτης:
Γρανάδα (εντός)
Βαγιεκάνο (εκτός)
Μάλαγα (εντός)
Εϊμπάρ (εντός)
Θέλτα (εκτός)
Αλμερία (εντός)
Σεβίλλη (εκτός)
Βαλένθια (εντός)
Εσπανιόλ (εκτός)
Χετάφε (εντός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ