powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Διπλό μέσα στο Μόναχο η εξαιρετική Γκλάντμπαχ!


Άλωσε το Μόναχο η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η οποία επιβλήθηκε της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Μπάγερν Μονάχου με 0-2, αφήνοντας με ανοιχτά τα στόματα τους Βαυαρούς και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Με εντυπωσιακό τρόπο και με την γκάφα του Νόιερ, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να ξεφύγει με το μεγάλο διπλό από το Μόναχο και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την ερχόμενη σεζόν.

Η Μπάγερν στα πρώτα λεπτά του αγώνα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε και μετά την ψυχολογική πτώση με την αναγκαστική αλλαγή του Ρούμπεν που έφυγε τραυματίας από το γήπεδο, δέχθηκε μια μεγάλη σφαλιάρα από τον Ράφαελ στο 30'.

Η Γκλάντμπαχ μέχρι την στιγμή που μπήκε μπροστά στο σκορ έπαιζε στο δικό της μισό του γηπέδου και εκμεταλλεύτηκε την δυναμική της στην κόντρα επίθεση. Ο Νόιερ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του, καθώς έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Βαυαροί, παρά τις αλλαγές του Γκουαρδιόλα στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησαν με σέντρες να κάνουν κάτι καλό αλλά ο Ζόμερ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μίλερ στο 63', με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν στο 0-2 στο 70' με το δοκάρι του Χαν μετά την απόκρουση του Νόιερ στο σουτ που έγινε από το ύψος της περιοχής.

Το τελικό 0-2 για την Γκλάντμπαχ πέτυχε ο Ράφαελ και πάλι στο 77' με πλάσε μέσα από την περιοχή μετά από το έξοχο σερβίρισμα του Κράμερ. Ότι και αν έγινε όμως στο παιχνίδι η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί αφού έμεινε στο 1-1 με την Μάιντζ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Αμβούργο - Χέρτα 0-1
Ανόβερο - Ντόρτμουντ 2-3
Στουτγκάρδη - Φρανκφούρτη 3-1
Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 2-0
Πάντερμπορν - Χόφενχαϊμ 0-0
Κολωνία - Βέρντερ 1-1
Σάλκε - Λεβερκούζεν 0-1
Μάιντζ - Βόλφσμπουργκ 1-1
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ