powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ρονάλντο: «Δεν πάω πουθενά!»


Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του από την Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να βάλει ο Πορτογάλος, ο οποίος δήλωσε πως είναι χαρούμενος στην Μαδρίτη.

Σε μια μίνι συνέντευξη του στην προπόνηση της ομάδας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε έτσι όπως θα ήθελε να έχει απαντήσει ο κάθε οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Πορτογάλος είπε ότι θέλει να μείνει για πάντα στους Μαδριλένους. Επίσης, δήλωσε πως είναι 100% έτοιμος για το τελικό του Champions League με την Ατλέτικο, το Σάββατο 28 Μαΐου στις 21:45.

"Θα πάρω σύνταξη στην Ρεάλ. Σε 15 χρόνια από τώρα. Στα 41 μου χρόνια και μετά θα φύγω", τόνισε γελώντας ο Πορτογάλος και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση περί ενδιαφέροντος των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν: "Θα δούμε αν θα ανανεώσουμε στο τέλος της χρονιάς, θα ήταν μια έξυπνη κίνηση από την Ρεάλ. Θέλω να μείνω εδώ".

"Υπήρχαν καλές στιγμές και κακές. Πριν τέσσερα χρόνια δεν ήμουν χαρούμενος, τώρα όμως είμαι και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και άλλες ομάδες θα πρέπει να με ξεχάσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ