powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Με άνεση η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!


Μια πολύ καλή ΑΕΚ που είχε τον Μπαρμπόσα σε τρομερή μέρα κατάφερε και κέρδισε τον ΠΑΟ και ξαναμπήκε στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης!

Η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί με την πρώτη της μόλις ευκαιρία με ωραία κεφαλιά του Γιόχανσον στο 5 λεπτό. Λίγο η κούραση και λίγο το άγχος ανάγκασαν τους γηπεδούχους να υποχωρήσουν κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι πράσινοι δημιουργώντας κάποιες φάσεις. Σε μία από αυτές καταλογίστηκε χέρι του Μάρκους Μπέργκ (πιθανότατα λάθος απόφαση του κ.Κουκουλάκη) με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα και να χάσει την συνέχεια της σεζόν. Η απόφαση αυτή εξόργισε και τον ίδιο αλλά και όλο τον πάγκο της ομάδας.

Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν με αποτέλεσμα να πετύχουν την ισοφάριση με γκολ του Μπέργκ που όμως ακύρωσε σωστά ο διαιτητής. Ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν την πίεση η ΑΕΚ έφτασε στο δεύτερο τέρμα της μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και ωραίο τελείωμα του Μπαρμπόσα. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με κεφαλιά του Γιόχανσον και πάλι που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Με τον ΠΑΟ να παίζει με 10 μετά από σωστή αποβολή του Βιγιαφάνες στο 45'.

Το δεύτερο ημίχρονο πήρε φωτιά μετά την μείωση του σκορ με γκολ του Λέτο. Πολλά τα λάθη και από τις δύο ομάδες ενώ ο ΠΑΟ συνέχιζε να πιέζει. Κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με γκολ και πάλι του Λέτο που ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο Αργεντινός ήταν εκτεθειμένος. Λίγο μετά χτύπησε και πάλι η 'Ενωση που από ένα κόρνερ στο οποίο ο Μπαρμπόσα είχε ξεχαστεί μόνος έξω από την περιοχή και έπιασε ένα τρομερό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Στίλ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και δημιούργησαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα. Έτσι το μάτς έληξε 3-1 και η έβαλε και πάλι τους κιτρινόμαυρους στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η βαθμολογία αυτή την στιγμή δίνει το εισιτήριο για το Ch.L. στον ΠΑΟΚ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον έτερο δικέφαλο στο ΟΑΚΑ σε 3 μέρες από τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ