powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Μοντανιέ!


Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε πριν από λίγες ώρες ο Γάλλος τεχνικός Φιλίπ Μοντανιέ για να βρεθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να υπογράψει για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.
Μετά από καθυστέρηση 20 λεπτών έφτασε η πτήση του Φιλίπ Μοντανιέ από το Παρίσι στην Αθήνα και ο Γάλλος τεχνικός άργησε να βγει στον χώρο αφίξεων. Όμως, όσο αργός ήταν στο κομμάτι να κάνει αισθητή την παρουσία του στις κάμερες, τόσο γρήγορος ήταν στο να εξαφανιστεί και να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με τον ερχομό του.

Μαζί με τον Μοντανιέ ταξίδευε και ο Μανατζέρ του. Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήρα γρήγορα τον Γάλλο και τον συνόδευσαν μέχρι και το ξενοδοχείο.

Για αργότερα το βράδυ είχε κανονιστεί δείπνο, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δίνει το παρόν για την πρώτη γνωριμία με τον Μοντανιέ. Ενώ αύριο το πρωί θα ανοίξει ο τελικός κύκλος των συζητήσεων, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα ο Μοντανιέ θα φύγει από την Αθήνα άμεσα, μόλις υπογράψει, κάτι που μαρτυρούσε και η μόλις μια μικρή βαλίτσα που είχε μαζί του κατά την άφιξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ