powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Στην Ντόρτμουντ συνεχίζει ο Μπαρτρά!


Ακουγόταν εδώ και μέρες πως ο Μαρκ Μπαρτρά θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς στην Μπαρσελόνα δεν μπορεί να έχει τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής και να που οι φήμες έγιναν πραγματικότητα.


Ο 25χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βεστφαλία για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει την, μικρή σχετικά, ρήτρα του στόπερ της Μπάρσα για να τον κάνει παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η ρήτρα ήταν στα 8εκ. ευρώ γιατί ο Μπαρτρά δεν συμμετείχε σε όσα παιχνίδια είχε συμφωνηθεί με την διοίκηση στην επέκταση συνεργασίας με τους Καταλανού παλαιότερα.

Η Μπαρσελόνα τον αποχαιρέτησε βγάζοντας της παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Μαρκ Μπάρτρα ήρθε σε σύλλογο σε ηλικία 12 ετών και είναι ένας άξιος εκπρόσωπος των αξιών με τις οποίες γαλουχήθηκε στη Masia, ως παίκτης και ως άνθρωπος.Ο αμυντικός πέρασε πάνω από τη μισή ζωή του στην Μπαρτσελόνα και με την πρώτη ομάδα κατέκτησε 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Champions League, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 2 ισπανικά Σούπερ Καπ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ