powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Πάει για το ''μπαμ'' με Μπίσεβατς ο ΠΑΟΚ, παραμονεύει και η ΑΕΚ!


Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Μίλαν Μπίσεβατς για τους δικεφάλους βορρά και νότου, καθώς φημολογείται πως ο 33χρονος στόπερ αποκάλυψε πως έχει πρόταση από ελληνική ομάδα!


Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα αναφέρουν πως ο Μπίσεβατς που πήγε στη Λάτσιο τον Ιανουάριο ως ελεύθερος, έχει πρόταση από ελληνική ομάδα που έχει στο σήμα της αετό όπως και η Λάτσιο!

Τη πρόταση αυτή τη σκέφτεται σοβαρά καθώς λέγεται πως έγινε από γνωστά του πρόσωπα. Το πιο πιθανό είναι πως ο ''αετός'' είναι ο ΠΑΟΚ,  καθώς ο Λούμπος Μίχελ έκανε ταξίδι στην Ιταλία για παίκτες, και η ομάδα ψάχνει στόπερ-ηγέτη, Επίσης ο Βούκιτς ( άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη) έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Κέζμαν (ατζέντης του Μπίσεβατς).

Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο ο δικέφαλος να είναι η ΑΕΚ, επειδή εάν όντως προπονητής της Ένωσης γίνει ο Φιλίπ Μοντανιέ, σίγουρα θα ήθελε έναν παίκτη σα το Μπίσεβατς που συνεργάστηκαν μαζί για 2 χρόνια στη Βαλενσιέν, και μετά το πολύ επιτυχημένο πέρασμα τους , ο κοουτς Μοντανιε πήγε στη Σοσιεδάδ και ο Μπίσεβατς στη Παρί των Αράβων.

Πάντως εάν υπάρχει πρόταση,  μαλλον έχει γίνει από το ΠΑΟΚ, με τη περίπτωση του Σέρβου στόπερ όμως να εχει αρκετες δυσκολίες, καθώς έχει συμβολαιο έως το 2017 με τους Λατσιάλι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ