powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Προβλήματα ενόψη κυπέλλου για τον Αναστασίου

Με πολλές απουσίες και προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό με την προετοιμασία ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών καθώς και για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Βέροια να γίνεται μετ'εμποδίων.

Πέντε ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δημιουργώντας πονοκέφαλο στον προπονητή του τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου.

Ο Νταβίντ Μέντες γυμνάστηκε ατομικά, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο δεξιό δικέφαλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τάσος Λαγός λόγω τραβήγματος που υπέστη την παρασκευή.

Ο Κάρλος  Ζέκα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς υποφέρει από ίωση και το ιατρικό τιμ έκρινε πως πρέπει να μείνει κλινήρης. Ο Γκόρντον Σίντεφελντ πήρε μέρος μόνο στις ασκήσεις που δεν έκρυβαν κινδύνους για τον καρπό του ενώ ο Νάνο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού πραγματοποίησαν ασκήσεις με πάσες καθώς και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελείωσαν με οικογενειακό διπλό.

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Μλάντεν Πέτριτς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ