powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παναθηναικός


Στην αυλαία του πρώτου γύρου ο Παναθηναικός υποδέχτηκε στο άδειο λόγο τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Απόλλων Πάτρας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα με 81-73 και πλέον περιμένουν την Εφές την Παρασκευή το βράδυ για να κάνουν το 3 στα 3 στο Top 16 της Euroleague.



O Αργύρης Πεδουλάκης έδειξε απο την αρχή του αγώνα οτι ήθελε να δώσει ανάσες στους βασικούς παίκτες της ομάδας και ευκαιρίες στους νέους. Αυτό όμως παραλίγο να του στοιχήσει με τον πολύ ανταγωνιστικό Απόλλωνα να προηγείται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 14-17. Το Τριφύλλι συνήλθε στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τον Κάρι και τον Ματσιούλις βρέθηκε μπροστά με 35-26. Ο Απόλλων έκανε μια απίστευτη αντεπίθεση και απο το -19 βρέθηκε να χάνει μόλις με 2 πόντους (55-53).

Η ομάδα του Παναθηναικού όμως κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και ο Αργύρης Πεδουλάκης άλλαξε όλη την πεντάδα και τελικά οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81-73. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Λάσμε (16 πόντοι) ήταν πρώτος σκόρερ του Παναθηναικού ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπράμος με 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ