powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Σε καλό δρόμο ο Rose


O Derrick Rose συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον δεύτερο τραυματισμό του που τον αφήνει εκτός παρκέ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον προπονητή των Chicago Bulls, Tom Thibodeau, o Rose έχει πετάξει τις πατερίτσες και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με την αποστολή των Bulls.

Στις 22 Νοεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με τους Trail Blazers o Derrick Rose σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε στο γόνατο και έπρεπε να χειρουργηθεί και πάλι και να χάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την σεζόν. Λίγες εβδομάδες αργότερα και ενώ όλοι πίστευαν πως η χρονιά τελείωσε για τον MVP της σεζόν 2010-2011 ο προπονητής της ομάδας δήλωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ήδη πετάξει τις πατερίτσες!

«Τα πηγαίνει περίφημα. Έχει πετάξει τις πατερίτσες. Κάνει όλο και περισσότερα πράγματα, όμως έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Μάλλον θα αρχίσει να ταξιδεύει με την ομάδα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.»

Ο ίδιος ο Rose μετά την εγχείρηση του δήλωσε πως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβει τα Play off αν η ομάδα του καταφέρει να πάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ