powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Με το ζόρι Ρόμα και Νάπολι


Η μία πέρασε από το Τορίνο στο 90'+ και η άλλη πήγε να χάσει δικό της παιχνίδι στην έδρα της.


Τορίνο - Νάπολι 0-1:
Την λύτρωσε στο τέλος ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν καθώς δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ στο παιχνίδι, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Η Νάπολι προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στην Πορτογαλία, αλλά αυτό δεν την πτόησε κερδίζοντας έστω και με το ζόρι την Τορίνο, μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Το Γκολ πέτυχε ο Ιγκουαΐν στο 90'+ και έδωσε το τρίποντο στους «Αντζούρι».

Ρόμα - Ουντινέζε 3-2:
Μπορεί στην αρχή, τα πράγματα να κυλούσαν ομαλά για τους «Τζιαλορόσι», παίρνοντας ένα προβάδισμα 2-0 από το ημίχρονο, όμως τα πράγματα άλλαξαν στην συνέχεια του αγώνα. Η Ουντινέζε δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει με πολύ κοντά αλλά τελικά να μην τα καταφέρει.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Τότι στο 22' και ο Ντέστρο 8 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0. Μπορεί το ημίχρονο να βρήκε τους «Μπιανκονέρι» πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά δεν τα παράτησαν. Ο Πίντσι στο 51' μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Τοροσίδης ήταν εκεί για να ξαναδώσει αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Στο 80' ο Μπάστα έκανε την τελευταία απόπειρα της Ουντινέζε για βαθμό, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ