powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μουρίνιο «Τα πάντα είναι ισορροπημένα»


Στις δηλώσεις που έκανε εχθές ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναφέρθηκε στο ότι τα πάντα είναι ισορροπημένα και ο οποιοσδήποτε, μπορεί να κερδίσει.


Ο Μουρίνιο θεωρεί πως ναι μεν έχουν το εκτός έδρας γκολ, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί και το παιχνίδι είναι απολύτως ισορροπημένο. Για ακόμα μια φορά, ο Πορτογάλος, δεν αναδεικνύει την ομάδα του φαβορί, παίζοντας το παιχνίδι της ψυχολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Τσέλσι:

«Αν κοιτάξει κανείς το αποτέλεσμα, είναι 1-1. Κοιτώντας το πρώτο παιχνίδι η μια ομάδα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και η άλλη στο δεύτερο, άρα τα πάντα είναι ισορροπημένα. Φυσιολογικά θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι με το αποτέλεσμα να κρίνετε στο τέλος. Δεν πιστεύω ότι κάποια ομάδα θα έχει τέτοιο αποτέλεσμα ώστε οι οπαδοί από το πρώτο ημίχρονο να γνωρίζουν ποιος θα κερδίσει».

Ο Πορτογάλος, όταν ρωτήθηκε για τον Ντρογκμπά, είπε:

«Ο Ντρογκμπά είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όλοι οι φίλοι της Τσέλσι συμφωνούν με αυτό. Δεν μπορείς να πεις ότι αυτός είναι ο πιο σημαντικός, γιατί αυτό δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους. Είναι ο ίδιος στα 36 με όταν ήταν 26; Κανένας δεν είναι, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αυτό είναι σίγουρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ