powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αλβέρτης: «Πάνω από όλα Παναθηναϊκός»


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην εφημερίδα Πράσινη για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την επιστροφή του Σέρβου τεχνικού ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς το βράδυ της Πέμπτης από τη συγκεκριμένη θέση του πάγκου. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην Πράσινη για τη σχέση του με τον Ομπράντοβιτς, το πώς περιμένει την επιστροφή του στο κλειστό του ΟΑΚΑ αλλά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει πάνω από συναισθηματισμούς!

 «Καιγόμαστε και οι δύο για τη νίκη. Θα γυρίσει ο Ζέλικο έπειτα από τόσο καιρό. Πρώτη φορά θα βρεθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ και σίγουρα θα είναι πολύ περίεργο για όλους μας. Μόλις αρχίσει το ματς, όμως, τελειώνουν και οι ιδιαιτερότητες», είπε χαρακτηριστικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και πρόσθεσε:

 «Εμείς κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Κι εγώ τον Ομπράντοβιτς τον έχω στην καρδιά μου. Ο Παναθηναϊκός, όμως, προέχει όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ