powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αντσελότι «Θα παίξουν Χεσέ, Μοράτα και Ρονάλντο».



Ο Κάρλο Αντσελότι στην συνέντευξη που παραχώρησε για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Σάλκε, αποκάλυψε την τριάδα που θα επιλέξει.


Ο Αντσελότι αποκάλυψε πως στην επίθεση θα παίξει με τον Χεσέ, τον Μοράτα και τον Ρονάλντο, δηλώνοντας πως το παιχνίδι με την Σάλκε θα είναι μια καλή εξάσκηση για το Κλάσικο της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού:

«Ο Χεσέ, ο Μοράτα και ο Ρονάλντο θα  ξεκινήσουν. Η ομάδα είναι εντάξει και το να παίξουμε καλά απέναντι στην Σάλκε θα είναι ένας καλός τρόπος να ετοιμαστούμε εν' όψη του Κλάσικο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να παίξουμε καλά γιατί είναι ένα παιχνίδια Champions League και πρέπει να διατηρήσουμε την φόρμα μας».

«Πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους και τον διαγωνισμό. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές γιατί το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν δύσκολο και πρέπει να ανακάμψουμε σωστά. Μερικοί παίκτες θα είναι κουρασμένοι αύριο και γι'αυτό δεν θα παίξουν».

Όταν ρωτήθηκε για το Κλάσικο και για τον τραυματισμό του Μπενζεμά, δήλωσε:

«Πάντα πίστευα ότι η Μπαρσελόνα είναι μια δυνατή ομάδα. Ο καθένας πιστεύει ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν, όταν αυτοί δεν κέρδισαν σίγουρα παιχνίδια. Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι.

«Ο Μπενζεμά δεν μπορεί να παίξει αύριο, αλλά αναρρώνει και είναι σίγουρο πως θα είναι πίσω στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, αφού παίζει πολύ καλά, αλλά είχε ένα χτύπημα και θα πρέπει να τον περιμένουμε να αναρρώσει. Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε σε περίπτωση που δεν μπορεί να παίξει».

Οι δηλώσεις του για το μέλλον του ήταν:

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση για να απαντήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και τα πηγαίνω καλά. Οι προπονητές βασίζονται στα αποτελέσματα, αυτό είναι φυσικό στης μέρες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ