powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Μετακομίζει» η Τότεναμ!


Στην Τότεναμ σχεδιάζουν την μετακίνηση τους σε νέο στάδιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Τα οικονομικά της Τότεναμ είναι σε καλή κατάσταση και η μετακίνηση σε νέο στάδιο είναι ρεαλιστικός στόχος!

Στην επίσημη σελίδα του συλλόγου γράφτηκε μια δήλωση η οποία λέει το εξής: «Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που θα παρουσιάσει συνεχιζόμενες προκλήσεις και οι εργασίες για το νέο γήπεδο θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2014 και θα ολοκληρωθούν το 2017.»

Η Τότεναμ περιμένει το αποτέλεσμα της δημόσιας έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο για την αγορά του εδάφους οπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο. Έτσι καθυστέρησε

Ο Πρόεδρος της Τότεναμ David Levy είπε σε μια δήλωση στην ιστοσελίδα: «. Έχουμε φανταστική, ισχυρή υποστήριξη απο τους οπαδούς οι οποίοι γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο 36.000 θέσεων μας και η λίστα αναμονής για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας είναι σήμερα άνω των 47.000. Έτσι το νέο γήπεδο θα έχει χωρητικότητα αρκετά μεγαλύτερη.»

Ο σύλλογος ανακοίνωσε οτι την σεζόν 2012-2013 είχε κέρδος 1,5 εκατ. ευρώ ενώ την σεζόν 2011-2012 είχε απώλειες 4,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ