powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Sturridge: «Πρωτάθλημα για τον Gerrard!»


Ο Daniel Sturridge θεωρεί τον Steven Gerrard θρύλο του ποδοσφαίρου αλλά ελπίζει να κερδίσει και το πρωτάθλημα και να το αφιερώσει σε αυτόν.


To πρωτάθλημα είναι ο μόνος τίτλος που δεν έχει κερδίσει ο Gerrard. Στα 33 του χρόνια πλέον ο αρχηγός της Liverpool φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο πρωτάθλημα. Ο Sturridge, ο οποίος μαζί με τον Suarez είναι οι παίκτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Liverpool φέτος, δήλωσε:

«Πρέπει να το κερδίσουμε, ο Gerrard το αξίζει για όλα όσα έχει κάνει για τον σύλλογο. Όλοι οι παίκτες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε. Είναι πιστός στην Liverpool και είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.»

«Ο Stevie (Gerrard) είναι θρύλος όχι μόνο για την Liverpool αλλά για ολόκληρη την Αγγλία και είναι ένας απο τους καλύτερους μέσους στην ιστορία. Ζει και αναπνέει για τον σύλλογο, είναι εδώ σε όλη του την καριέρα και είναι πολύ ωραίο να είμαι συμπαίκτης του. Είναι πραγματικά απίστευτος, μεγάλος αρχηγός και πρέπει όλοι οι νέοι παίκτες να παραδειγματιστούν από αυτόν.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ