powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Στο ύψος της η Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Ατλέτικο.


Οι «κόκκινοι διάβολοι» φόρεσαν τα… καλά τους, έπαιξαν στα ίσια με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και το τελικό 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει Μονάχου.

Ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια από πλευράς σοβαρότητας έκανε το βράδυ της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την κατάλληλη στιγμή. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες έβαλε τα… ευρωπαϊκά της και κοίταξε στα μάτια την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, απέναντι στην οποία προηγήθηκε αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1!

Γιουνάιτεντ κέρδισε κόρνερ στο 58’ ο Ρούνεϊ εκτέλεσε και ο Βίντιτς έπιασε την κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ»! Όπως ήταν λογικό η Μπάγερν ξύπνησε για τα καλά και πίεσε ασφυκτικά, καταφέρνοντας τελικά να ισοφαρίσει στο 67’ με τον Σβαϊνστάιγκερ. Ο σκόρερ των Βαυαρών είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’ για φάουλ στον Ρούνεϊ και αποβλήθηκε, έτσι θα χάσει τον επαναληπτικό του Μονάχου, όπως και ο Χάβι Μαρτίνεθ


Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» και έτσι θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» σε μία εβδομάδα.

Κόντρα σε όλα τα μέτωπα έχουν ανοίξει Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Νωρίτερα στη σεζόν είχαν αναμετρηθεί και για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, ένας είναι ο κοινός παρονομαστής. Ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβληθεί.

Στην τέταρτη φετινή «μάχη» τους, για ακόμα μία φορά δεν υπήρξε νικητής με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ξανά ισόπαλες, αυτή τη φορά με 1-1, με τους «ροχιμπλάνκος» να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση η οποία θα κριθεί σε μία εβδομάδα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Στο 56’ ένας… κεραυνός του Ντιέγκο έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ροχιμπλάνκος» που έδειχναν ικανοί για τη μεγάλη νίκη. από εκεί και πέρα, η πίεση της Μπαρτσελόνα ήταν ασφυκτική και έφτασε στην ισοφάριση στο 71’. Ο Ινιέστα έκανε μεγάλη κάθετη πάσα στον Νεϊμάρ, ο οποίος με απίστευτο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ