powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Έχασε τη μάχη ο Βιλανόβα...


Θρήνος στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ο Τίτο Βιλανόβα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Παγκόσμιο πένθος σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα μετά από δύο χρόνια μάχης με την επάρατη νόσο. Μόλις σε ηλικία 45 ετών, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και «έφυγε» απ’ τη ζωή, σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Ο Ισπανός τεχνικός εισήχθη εσπευσμένα χθες το βράδυ στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια ακόμη επέμβαση με την κατάσταση του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Τελικά έχασε τη μάχη που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011 και τον ανάγκασε να αφήσει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012. Προγουμένως, ο Ισπανός είχε διατελέσει βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα σε μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Βιλανόβα γεννήθηκε στις 17/9/1968 και ήδη οι «μπλαουγκράνα» τους οποίους «υπηρέτησε» ως πιστός στρατιώτης έκαναν γνωστό πως τις προσεχείς ώρες θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος στο «Καμπ Νου» όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα. 

Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί σε τέτοιες στιγμές είναι καλό κουράγιο στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ