powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αλλάζουν τα φαβορί στον πρώτο γύρο των Playoff !!


Δείτε τα αποτελέσματα της χθεσινής αγωνιστικής του NBA ...


Hawks - Pacers 98-85 : Η ομάδα από την Ατλάντα έχει καταφέρει να ρίξει στο ''καναβάτσο'' ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Τα γεράκια έκαναν το 2-1 στη σειρά και δείχνουν οτι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να αποκλείσουν τους Pacers. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Kyle Korver που πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ όντας εξαιρετικός με σουτ από την περιφέρεια. Καλό παιχνίδι έκανε και ο Jeff Teague που πέτυχε 22 πόντους με πολλά κρίσιμα σουτ στην τέταρτη περίοδο. Για την ομάδα από την Ιντιάνα καλό παιχνίδι έκανε ο Lance Stephenson (21 πόντους, 13 ριμπάουντ) χωρίς να είναι όμως αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.


Grizzlies - Thunder 98-95 : Η ομάδα του Μέμφις πέτυχε άλλη μία τεράστια νίκη απέναντι στην προβληματική Οκλαχόμα τον τελευταίο καιρό και έκαναν το 2-1 στη σειρά. Οι Grizzlies για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρήκαν σε πολύ κακή βραδιά τα αστέρια των Thunder, Durant - Westbrook οι οποίοι είχαν τραγικά ποσοστά καθώς πέτυχαν μόλις 19/53 σούτ. Για τις ''αρκούδες'' κορυφαίος ήταν ο Mike Conley με 20 πόντους ενώ βοήθησε πολύ και ο Zach Randolph (16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ).


Warriors - Clippers 96-98 : Τεράστια νίκη πέτυχαν οι Clippers μέσα στην έδρα του Golden State και έκαναν το 1-2 στη σειρά παίρνοντας το αβαντάζ και ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Blake Griffin που πέτυχε 32 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Jordan με 14 πόντους και 22 ριμπάουντ !!. Για τους Warriors καλό παιχνίδι έκανε ο Klay Thomson που πέτυχε 26 πόντους όμως το ακολούθησαν ελάχιστοι και έτσι οι γηπεδούχοι έχασαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ