powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Έσωσε τον βαθμό ο Σάλπι!


Είναι ο άνθρωπος που κάποιοι δεν ήθελαν να βλέπουν μπροστά τους και του ζήτησαν να φύγει από την ομάδα, ο ίδιος όμως απάντησε στο γήπεδο και η απάντηση του ήταν αποστομωτική, καθώς κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.


Σάλος έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ το θέμα Σαλπιγγίδη - Κατσουράνη, με τον πρώτο να δίνει την απάντηση του στο γήπεδο στο δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Πέτρις, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την κατοχή και δημιουργούσε ευκαιρίες, πατώντας καλύτερα σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Τα άσχημα τελειώματα όμως τον κράτησαν αρκετά πίσω και ο Παναθηναϊκός πήρε το πάνω χέρι.

Στο 59' ήρθε η ώρα να αλλάξουν κάποια πράγματα και ο Γεωργιάδης περνάει στο παιχνίδι τον Σαλπιγγίδη. Ο τελευταίος έχει μια μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν τα καταφέρνει, χάνοντας το τετ α τετ. Λίγα λεπτά αργότερα όμως βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο 84' σώζει τον έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ