powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χαμός στην Primera Division!


Ένας χαμός επικρατεί στο πρωτάθλημα Ισπανίας με τις τρεις μεγάλες ομάδες να κάνουν γκέλα και να πιάνονται χέρι-χέρι για το νήμα.



Την ισοπαλία γνώρισαν Μπαρσελόνα και Ρεάλ μέσα στην έδρα τους από Χετάφε και Βαλένθια αντίστοιχα, ενώ η Ατλέτικο έχασε μεγαλύτερο έδαφος μέσα στην Λεβάντε. Αυτή την στιγμή η βαθμολογία βγάζει πρωταθλήτρια την Ατλέτικο, η οποία έχει 88 βαθμούς με την Μπαρσελόνα δεύτερη με 85 και την Ρεάλ τρίτη με 83, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι πολύ κρίσιμες και το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ρεάλ έχει παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ και με την θέλτα εκτός έδρας και με την Εσπανιόλ εντός. Η Ατλέτικο έχει παιχνίδι με την Μάλαγα μέσα στην έδρα της και με την Μπαρσελόνα εκτός έδρας. Η Μπαρσελόνα ταξιδεύει στην Έλτσε και περιμένει την Ατλέτικο στην τελευταία αγωνιστική.




Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 2-2:
Η Βαλένθια κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στο 44' με τον Ματιέ, και να πάει στα αποδυτήρια με ένα πολύ σημαντικό γκολ. Άντεξε στην πίεση της Ρεάλ μέχρι το 59' όπου ο Σέρχιο Ράμος σκοράροντας για 3η φορά σε δύο παιχνίδι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η μεγάλη εμφάνιση του Παρέχο όμως έβαλε και πάλι μπροστά την Βαλένθια στο 65' με αποτέλεσμα να κάνει την Ρεάλ να τρέχει και να μην φτάνει. Οι «Μαδριλένοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με το τακουνάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο λεπτό τον καθυστερήσεων, πετυχαίνοντας το τελικό 2-2.




Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0:
Ήττα σοκ υπέστη η Ατλέτικο Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Λεβάντε, βλέποντας ξαφνικά τις ελπίδες της να λιγοστεύουν την στιγμή που η Ρεάλ είχε παιχνίδι λίγες ώρες αργότερα. Το 1-0 για την Λεβάντε έγινε με αυτογκόλ του Φελίπε Λουίς με το ποίο έβαλε δύσκολα στην ομάδα του. Η Ατλέτικο έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και ο Μπαράλ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Ατλέτικο για να πετύχει το τελικό 2-0.




Μπαρσελόνα - Χετάφε 2-2:
Από εκεί που δεν το περίμενε της ήρθε της Μπαρσελόνα με τον Λαφίτα να είναι σε μεγάλη μέρα και να κόβει βαθμούς από τους «Μπλαουγκράνα» μέσα στο «σπίτι» τους. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μέσι στο 23' μετά από μια ωραία ομαδική ενέργεια. Ο Λαφίτα είχε άλλη άποψη όμως και 39' ισοφάρισε σε 1-1 με μια ωραία ατομική προσπάθεια. Η Μπαρσελόνα δυσκολεύτηκε αλλά έφτασε στο γκολ με τον Αλέξις στο 67', μέχρι να ξανάρθει ο Λαφίτα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να κάνει το 2-2.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ