powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η Μίλαν παρουσίασε τις νέες τις φανέλες!


Η νέα φανέλα της Μίλαν παρουσιάστηκε και σαν σήμα, η πρώτη εμφάνιση, φέρει τον σταυρό του Αγίου Γεωργίου.

Η τρίτη φανέλα είναι στα χρώματα του κίτρινου και του πράσινου, με σαφή αναφορά στα χρώματα της Βραζιλίας. Είναι ένας φόρος τιμής προς τη χώρα, που θα φιλοξενήσει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, το Παγκόσμιο Κύπελλο του ποδοσφαίρου και η οποία ανέκαθεν «θρέφει» έναν ισχυρό δεσμό με το Μιλάνο.

Για την ακρίβεια είναι μεγάλος ο αριθμός των Βραζιλιάνων οι οποίοι, σήμερα, καθώς και κατά το παρελθόν, έχουν φορέσει τη φανέλα της Μίλαν κατακτώντας τις καρδιές των εκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο. Επίσης, για το λόγο αυτό, η Βραζιλία ήταν πάντα μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο όπου η Μίλαν μετράει το μεγαλύτερο αριθμό υποστηρικτών και συμπαθούντων.

Το σχέδιο τώρα της πρώτης φανέλας είναι ιδιαίτερα καινοτόμο που επαναφέρει τις παραδοσιακές κόκκινες και μαύρες ρίγες. Για πρώτη φορά οι κοκκινόμαυρες ρίγες έχουν διαφορετικές αποχρώσεις και μεγέθη: Υπάρχει μια μαύρη λωρίδα κεντρική πιο πλατιά από τις άλλες 4 λεπτότερες, ενώ οι κόκκινες έχουν 2 διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος στο εσωτερικό τους.

Η εν λόγω φανέλα τώρα κάνει επίκληση στην παράδοση καθώς στο στήθος των παικτών και σε εκείνο των πολλών οπαδών που θα τη φορέσουν υπάρχει ο Σταυρός του Αγίου Γεωργίου, το ιστορικό στοιχείο του θυρεού της πόλης του Μιλάνου.

Ο Σταυρός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τον σύλλογο για τις κοκκινόμαυρες εμφανίσεις του, με ακρίβεια από τότε που ιδρύθηκε και μέχρι τη δεκαετία του ’40, καθώς επίσης και με την ευκαιρία του εορτασμού των εκατό χρόνων της Μίλαν.

Σύμφωνα τώρα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Adidas οι νέες εμφανίσεις θα επιτρέψουν στους παίκτες να είναι ταχύτεροι και πιο άνετοι στο γήπεδο και είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένες από ένα πάρα πολύ ελαφρύ ύφασμα ώστε το σώμα να αναπνέει καλύτερα, ενώ επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και άνεση χωρίς να «θυσιάζεται» η ελαστικότητα και η ανθεκτικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ