powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μείον τρεις στα play off ο Π.Α.Ο.Κ!

Εξοντωτική τιμωρία για τον δικέφαλο του βορρά που του επιβλήθηκε αφαίρεση τριών βαθμών στα play off και παράλληλα πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Μια ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη για τον Π.Α.Ο.Κ, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τον τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών από την ειδική βαθμολογία των Play Off και πρόστιμο 50.000 ευρώ εξαιτίας των γεγονότων του δεύτερου ημιτελικού κυπέλλου στην Τούμπα στις 16 Απριλίου.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο Π.Α.Ο.Κ θα βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των play off με μόλις 1 βαθμό και πλέον το έργο του γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο αφού όχι μόνο είναι μακριά από την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά επίσης κινδυνεύει να τερματίσει τελευταίος. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό, αφού σε αυτή την περίπτωση ο δικέφαλος θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του στα μέσα Ιουνίου.

Πλέον η βαθμολογία των Play Off διαμορφώνεται ως εξής:

1. Παναθηναϊκός 4
2. Αστέρας Τρίπολης 4
3. Ατρόμητος 3
4. Π.Α.Ο.Κ 1 

Αναλυτικά η απόφαση: 

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ. 

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Τα άσχημα νέα δείχνουν να μην τελειώνουν για τον Π.Α.Ο.Κ μετά την ήττα στον τελικό κυπέλλου, αφού ο Ινσαουράλντε τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την γροθιά στον Κουτρουμπή ενώ αναμένεται και η απόφαση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου την περασμένη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ