powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ματιές σε Σάμαρη η Μπενφίκα


Με τα μάτια στραμμένα στην Ελλάδα και στον Αντρέα Σάμαρη βρίσκεται η Μπενφίκα, η οποία σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή.


Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αντρέα Σάμαρη βρίσκεται η Μπενφίκα, από την στιγμή που και ο ίδιος ο Ολυμπιακός θέλει να τον παραχωρήσει. Το ποσό όμως, που ακούγεται ότι θα δοθεί, δεν ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους» και αν δεν η Μπενφίκα δεν ανεβάσει της προσφορά, δεν έχει και πολλές πιθανότητες.

Σύμφωνα με την «SportDay», η Μπενφίκα γλυκοκοίταζε τον 25χρονο αμυντικό μέσο από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις και λίγο έλειψε να καταθέσει πρόταση από τον Ιανουάριο για την απόκτηση του παίκτη, αλλά όλα χάλασαν την στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να πάει με τους ίδιους παίκτες μέχρι το τέλος.

Η πρόταση των Πορτογάλος θα ανέρχεται στα 5εκ. ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%, κάτι που όπως φαίνεται δεν ικανοποιεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Βέβαια, οι «αετοί» έχουν σκοπό να κυνηγήσουν τον Σάμαρη μέχρι τελικά να το κάνουν δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ