powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αγοράζει "ελληνικά" η Μπενφίκα!


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη βρίσκεται η Μπενφίκα, ενώ ενδιαφέρεται και για τον Ανδρέα Σάμαρη.

Οι ανακοινώσεις απομένουν για τη μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη στην Μπενφίκα. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική, καθώς ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, που είχαν κάνουν με τις αμφιβολίες που είχε ο διεθνής γκολκίπερ για τις συμμετοχές του, μετά την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ από τους «αετούς». Η συμφωνία αφορά δανεισμό του παίκτη από την Ουντινέζε για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς του έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Σάμαρης φέρεται να είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Με τον Φέισα τραυματία, η Μπενφίκα ψάχνει έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά του Σάμαρη, τον οποίο μάλιστα παρακολουθεί στενά από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Μάλιστα, η Πορτογαλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα διεθνή μέσο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπενφίκα επιλέγει Έλληνες παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ της αφού ο Μαχαιρίδης, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και ο Φύσσας έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ