powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ψάχνεται για ενίσχυση η Γιουνάιτεντ!



Μετά την ήττα από τη Σουόνσι στην πρεμιέρα της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να ενισχύσει το ρόστερ της.

Έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου, η Κόκκινοι Διάβολοι προτίθενται να καταθέσουν πρόταση 62 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ για τον Άνχελ Ντι Μαρία, στον οποίο προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τις 250.000 την εβδομάδα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση της αμυντική γραμμής της ομάδας, με τον Μπενάτια της Ρόμα και τον Ρόχο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να είναι οι πρώτοι στόχοι. Μάλιστα για τον δεύτερο, η Γιουνάιτεντ φαίνεται διατεθειμένη να δώσει εκτός από χρήματα και τον Νάνι ως έμψυχο αντάλλαγμα αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Λουις Φαν Χάαλ.

Τέλος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μαρουάν Φελαινί, με τη Νάπολι να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού ενώ στη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ