powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Από το κακό στο χειρότερο η Μονακό!


Δεύτερη ήττα σερί για την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η οποία ηττήθηκε από την Μπορντό με 4-1 στην δεύτερη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος.


Το ένα κακό αποτέλεσμα μετά το άλλο βρίσκει την Μονακό, η οποία έχει μηδέν βαθμούς σε δύο παιχνίδια, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Μπορντό. Για την ακρίβεια, η Μπορντό διέσυρε την Μονακό με το ευρύ 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος παρέα με την Σεντ Ετιέν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μονακό ξεκίνησε δυναμικά και πέτυχε το πρώτο τέρμα του αγώνα με τον Μπερμπάτοφ στο 44'. Την απάντηση της όμως έδωσε η Μπορντό στο δεύτερο ημίχρονο, που έκανε πραγματικά ότι ήθελε στο γήπεδο. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 48' με τον Ρολάν και 13' λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Σαλά να ευστοχεί από τα 11 μέτρα.

Ο Ρολάν ήταν ένας εκ των κορυφαίων της Μπορντό και συνέχισε την δουλειά για τους γηπεδούχους στο 65', σημειώνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδα του. Το τελικό 4-1 ήρθε να γράψει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καζρί στο 75'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ