powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Έβαλε φωτιά στον όμιλο ο Ολυμπιακός!


Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό με 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έβαλε για τα καλά φωτιά στον όμιλο, καθώς έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16».


Μπορεί να μην είχε τις ευκαιρίες της Ατλέτικο, μπορεί να μην είχε την κατοχή, αλλά σίγουρα είχε αποτελεσματικότητα στην επίθεση του. Στις λίγες φάσεις που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει και να βάλει μπελάδες στην Ατλέτικο, η οποία έτρεχε και δεν έφτανε.

Το 1-0 για τον Ολυμπιακό έκανε ο Μαζουάκου στο 14', ουσιαστικά «ζαλίζοντας» τον αντίπαλο. Το δεύτερο χτύπημα για τους Ερυθρόλευκους ήρθε από έναν παλιό γνώριμο στην Ισπανία, τον Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος έδωσε άλλον αέρα στον Ολυμπιακό στο 31ο λεπτό. Η απάντηση ήρθε στο 38' με κεφαλιά του Μάτζουκιτς, την ώρα που η άμυνα του Ολυμπιακού ολιγώρησε από την δεξιά της πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήγματα.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο έπαιζε μονότερμα τον Ολυμπιακός, όμως ο τελευταίος βρήκε και πάλι την λύση στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου στο 73', που επέστρεψε στα γκολ την κατάλληλη στιγμή και γι' αυτόν αλλά και για την ομάδα του. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας απάντησε και πάλι, αλλά αυτή την φορά ήταν αργά, καθώς από το 86' και μετά δεν υπήρχαν αρκετά περιθώρια για κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήγει 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός(Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (84' Γιαννούλης), Αφελάι (69' Εντινγκά), Ντομίνγκες (57' Φουστέρ), Μήτρογλου

Ατλέτικο(Σιμεόνε): Ομπλακ, Χουανφράν, Ανσάλντι, Μιράντα , Γκοντίν, Γκάμπι (56' Γκριεζμάν), Μάριο Σουάρεζ (Νίγκεθ), Κόκε, Τουράν, Ραούλ Γκαρσία (67' Σέρσι), Μάντζουκιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ