powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Εντυπωσίασε η Ζενίτ, έκανε την δουλειά της η Μονακό!


Μεγάλο διπλό μέσα στην Λισαβόνα πέτυχε η αναγεννημένη Ζενίτ, η οποία κατάφερε να κερδίσει με 0-2 την Μπενφίκα. Έκανε την δουλειά της έστω και δύσκολα η Μονακό απέναντι στην Λεβερκούζεν και αποκτά ένα πλεονέκτημα στον όμιλο.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Ζενίτ απέναντι σε μια κακή Μπενφίκα των τελευταίων χρόνων, που ενώ φτάνει στην πηγή δεν πίνει ποτέ νερό. Νωρίς νωρίς, στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χουλκ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του και να στριμώξει στα σχοινιά τους «αετούς». 

Τα λεπτά περνούσαν και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν κάποια λύση, έτσι στο 22' ο Βίτσελ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην Μπενφίκα, καθώς έκανε το 2-0 και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Με απλή διαχείριση στο υπόλοιπο του αγώνα η Ζενίτ πήρε ένα σημαντικό διπλό σε έναν όμιλο χωρίς φαβορί.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Πέρες, Σάμαρης (74' Αντρέ Αλμέιντα), Γκαϊτάν, Σάλβιο, Λίμα (74' Ντερλέι), Ταλίσκα (20' Πάουλο Λόπες)

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Σμολνίκοφ (46' Ανιουκόφ), Λόμπαρτς, Γκαράι, Κρισίτο, Χάβι Γκαρθία, Σατόφ, Βίτσελ, Ντάνι, Χουλκ (85' Αρσάβιν), Ροντόν (76' Μογκιλέβετς).


Μετά την φυγή Φαλκάο και Ροντρίγκες ήρθε η ώρα να κλείσει κάποια στόματα η Μονακό, η οποία μπορεί να μην κέρδισε με μεγάλη διαφορά, αλλά πήρε τους 3 βαθμούς, από μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, με μηδέν παθητικό. Εξάλλου είναι σημαντικό να πούμε πως η ομάδα του Ζαρντίμ είχε να φανεί στα Ευρωπαϊκά «σαλόνια» για 9 χρόνια και σίγουρα αυτή η νίκη είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Το γκολ του Μουτίνιο στο 61', ενός παίκτη που εμπιστεύεται πολύ ο Ζαρτνίμ, ήταν αυτό που χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και τίποτα σημαντικό να μας δείξει με την Μονακό να κάνει πολύ λίγες φάσεις. Αφού πέτυχε το γκολ και μετά, η άμυνα ήταν το όπλο της. Άντεξε στην πίεση μισής ώρας και έτσι κέρδισε τους 3 βαθμούς και το ψυχολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια.

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράτζι, Καρβάλιο, Κιρζαβά, Τουλαλάν, Μουτίνιο, Κοντογκμπιά (94' Ουάλας), Καράσκο (86' Ντιράρ), Οκάμπος (57' Μπερνάντο Σίλβα), Μπερμπάτοφ

Λεβερκούζεν: Λένο, Γεντβάι (65' Ντονάτι), Τοπράκ (71' Ράιναρτζ), Σπάχιτς, Μπένις, Μπέντερ (76' Ντρμιτς), Κάστρο, Μπελαραμπί, Τσαλάνογλου, Σον, Κίσλινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ