powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Έυκολα η Ρεάλ, ζορίστηκε η Λίβερπουλ


Ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσει η «Βασίλισσα» και το έκανε με βαρύ 5-1 απέναντι στην Βασιλεία, που έμοιαζε χαμένη στο γήπεδο. Η νεοφώτιστη στο Champions League, Λουντογκόρτες, έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ, η οποία πήρε την νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1.


Μια νίκη ψυχολογίας έψαχνε η Ρεάλ Μαδρίτης που δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η νίκη ήρθε με το «θύμα» να είναι η Βασιλεία, που δεν προλάβαινε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της, καθώς η παρέα του Κριστιάνο πέτυχε 5 γκολ.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε από αυτογκόλ του Σούτσι στο 14'. Από εκεί και πέρα ανέλαβαν ο Μπέιλ και ο Ρονάλντο, οι οποίοι με διαφορά ενός λεπτού έφεραν το παιχνίδι στο 3-0, καθώς στο 30' και στο 31' βρήκαν και οι δύο δίχτυα.Το 4-0 για τους Μαδριλένους έκανε ο Χάμες Ροντρίγκες στο 37' και ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ της τιμής για την Βασιλεία.

Με σβηστές τις μηχανές για οικονομία δυνάμεων, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να πετύχει και 5ο γκολ με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Νάτσο, Πέπε, Ράμος (66' Βαράν), Μαρσέλο, Μόντριτς (74' Ιλαραμέντι), Κρόος, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Ερνάντες).

Βασιλεία: Βάτσλικ, Σάμουελ (64' Κακιτάνι), Σχαρ, Σούτσι, Σαφάρι, Τζούφι, Φ. Φράι (83' Ντελγκάδο), Ελνενί, Τζακά, Στρέλερ (73' Εμπολό), Γκονσάλες. 


Έκανε τα εύκολα δύσκολα η Λίβερπουλ που λυτρώθηκε από τον αρχηγό της στο 90'+3 του αγώνα. Η Λουντογκόρετς έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ και κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ μέσα στο Άνφιλντ. Μπορεί οι πιθανότητες της Λουντογκόρετς να είναι μηδαμινές στο να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά σίγουρα είναι διατεθειμένη να κόψει βαθμούς από τις αντιπάλους της.

Μια μέτρια εμφάνιση για την Λίβερπουλ που είδε τον χάρο με τα μάτια της σε δύο φάσεις στο παιχνίδι, μια με το δοκάρι της Λουντογκόρετς και μια με την ισοφάριση που δέχτηκε. Αρκετά φλύαρη η Λίβερπουλ αλλά εν τέλη ο Μπαλοτέλι κατάφερε να την βάλει μπροστά στο σκορ στο 82' με το παρθενικό του γκολ με την φανέλα των «κόκκινων». Η Ισοφάριση ήρθε από τον Αμπαλό στο 90', αλλά ο αρχηγός στην 125η Ευρωπαϊκή συμμετοχή του δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει από τα 11 μέτρα και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο (68' Λούκας), Στέρλινγκ, Λαλάνα (67' Μπορίνι), Μπαλοτέλι.

Λουντογκόρετς: Μπόρτζαν, Α. Αλεξάντροβ, Μίνεφ, Μότσι, Καϊσαρά, Άμπελ, Ντιάκοβ (85' Εσπίνιο), Μαρσελίνιο, Μ. Αλεξάντροβ, Μπέζιακ (86' Χαμζά), Μίσιτζαν (72' Αμπαλό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ