powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε το ντέρμπι του ομίλου η Ντόρτμουντ, απογοήτευσε η Γαλατά!


Και επίσημα το φαβορί του ομίλου χρίζεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία κατάφερε να κερδίσει με 2-0 της Άρσεναλ, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Απογοήτευσε τον κόσμο της η Γαλατά, η οποία θα μπορούσε να πάρει την νίκη απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά δεν τα κατάφερε.


Με το δεξί ξεκίνησε τις Ευρωπαϊκές της διοργανώσεις η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία κάθε χρόνο δείχνει και πολύ σοβαρή και σταθερή. Ένα παιχνίδι ρώσικη ρουλέτα, με την Ντόρτμουν όμως να έχει το πάνω χέρι και λόγο έδρας αλλά και λόγο αποφασιστικότητας. Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε σε τρελά κέφια, η Ντόρτμουν χτύπησε στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, εκεί που η Άρσεναλ έδειχνε χαμένη.

Στο 45' ο Ιμόμπιλε έστειλε με το 1-0 στα αποδυτήρια την ομάδα του και στο 48' ο Ομπαμεγιάνγκ, αφού πέρασε και τον Σέζνι, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων. Η Άρσενα είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν. Εξάλλου δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής και το καλύτερο της πρόσωπο στο Champions League. Θετικό για τους «κανονιέριδες» είναι πως η ισοπαλία του άλλου αγώνα θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία να βρεθεί στους «16».

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Ντουρμ, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Σμέλτζερ (79' Γιόγιτς), Μπέντερ, Κελ (46' Γκίντερ), Γκροσκρόιτζ, Ομπαμεγιάνγκ, Μεχιταριάν, Ιμόμπιλε (86' Ράμος).

Άρσεναλ: Στσέζνι, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Γκιμπς, Αρτέτα (77' Ποντόλσκι), Ουίλσιρ, Ράμσεϊ (62' Καθόρλα), Εζίλ (62' Τσάμπερλεϊν), Σάντσες, Γουέλμπεκ.


Η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών αλλά και του κόσμου της Γαλατά, η οποία μετά από την ισοπαλία της με την Άντερλεχτ στην έδρα της, έχει να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ. Σίγουρα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού μένουν άλλα 5 παιχνίδια, αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν, γιατί αν δεν πάρει νίκες μέσα στο «σπίτι» της έχει κίνδυνο να αποκλειστεί.

Το παιχνίδι δεν πρόσφερε και πολύ θέαμα, με την Άντερλεχτ να έχει τον πρώτο λόγο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και να παίρνει και το προβάδισμα με γκολ τους Πράτ στο 52'. Η Γαλατά δεν είχε σημάδια αντίδρασης και όλα έδειχναν πως μια μεγάλη νίκη για την συνέχεια βρισκόταν κοντά για την Άντερλεχτ, όμως τα σχέδια τους χάλασε ο Γιλμάζ, ο οποίος στο 90'+1 γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Τέγες (79' Τσαμντάλ), Σετζού, Καγιά, Σαρ, Μέλο, Τζεμαϊλί, Ινάν (72' Μπουλούτ), Σνάιντερ, Γιλμάζ, Πάντεβ (57' Μπρούμα).

Άντερλεχτ: Ρόεφ, Ντεσχάχτ, Νάουτινκ (23' Σουάρες), Μπεμπά, Πρατ (78' Ντέντονκερ), Ντεφούρ, Τίλεμανς, Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ, Κοντέ, Μίτροβιτς (66' Κλιέσταν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ