powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αγκαλιά με το σεντόνι ο ΠΑΟΚ!


Όρθιος ο ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, κράτησε το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ και θέλει ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά.
Παλικαρίσια εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 32' λόγω της απευθείας αποβολής του Τζαβέλλα, κράτησε το 0-0 απέναντι στην επικίνδυνη ΑΕΚ και πλέον θέλει νίκη ή ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ώστε να τερματίσει πρώτος και να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ της επόμενης σεζόν.

Το ματς ήταν πραγματικό, παραδοσιακό ντέρμπι με δύο αποβολές (αποβλήθηκε και ο Πέκχαρτ για την ΑΕΚ στο 49'), σκληρά μαρκαρίσματα και μονομαχίες και ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα (Ροντρίγκες στο 11' και Αραβίδης στο 66').

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και είχε την υπεροχή. Μάλιστα πέρα από το δοκάρι έχασε και μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη αλλά απέκρουσε ο Ανέστης. Μετά την αποβολή του Τζαβέλλα όμως, η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση των πλέι οφ και την τελευταία αγωνιστική θέλει έστω την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να διατηρηθεί πρώτος. Από την άλλη, η ΑΕΚ απόλεσε τις ελπίδες της για πρωτιά, αλλά λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου έχει εξασφαλίσει το ''καλό'' εισιτήριο για το Γιουρόπα Λίγκ και θα παίξει με τον Πανιώνιο σ' ένα εκατέρωθεν αδιάφορο παιχνίδι.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:
ΠΑΟΚ 11 (7-2)
Παναθηναϊκός 10 (7-5)
ΑΕΚ 9 (5-6)
Πανιώνιος 1 (1-7)

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ