powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ζωντανός λόγω Λέτο!


Στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο μέτριος Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ χάρη σε γκολ του Λέτο.
Μέτριος ο Παναθηναϊκός, αλλά κατάφερε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης των πλει οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ , αφού νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο. 

Το ματς είχε τις στιγμές του, αλλά φαινόταν ότι πάει προς την ισοπαλία. Στο 78' όμως, μετά από γύρισμα του Κλωναρίδη και σουτ του Πέτριτς, η μπάλα έφτασε στον Αργεντίνο και εκείνος εκτέλεσε τον Γιαννιώτη για το 1-0.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ελπίζει για την πρώτη θέση και πάει στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική ενώ ο Πανιώνιος θα είναι και μαθηματικά τελευταίος και θα παίξει με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρη σ' έναν αδιάφορο αγώνα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς ο αγώνας αποτέλεσε τον τελευταίο του Μλάντεν Πέτριτς που θα αποσυρθεί. Ο 35χρονος Κροάτης πραγματοποίησε μια μεγάλη καριέρα και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχε 54 συμμετοχές και 12 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ