powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Σεξουαλικό σκάνδαλο με Ντε Χέα, Ίσκο, Μουνιαΐν!


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με την υπόθεση των τριών ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο, με τον Ντε Χέα να είναι μεσάζοντας.
Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο Ίκερ Μουνιαΐν και ο Ίσκο εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλική εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία από το 2005.

Μάρτυρας, ένας φυλακισμένος, ο οποίος συμμετείχε στην υπόθεση και βρίσκεται ήδη 3 μήνες στην φυλακή και με την μαρτυρία του καίει τους 2 πρώτους, ενώ την μαρτυρία αυτή έρχεται να ενισχύσει μια νεαρή κοπέλα, η οποία ισχυρίζεται πως πριν από 3 χρόνια έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Η κοπέλα που αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν ανήλικη είπε πως ο Ντε Χέα την απείλησε και ήταν αναγκασμένη να πάει στο ξενοδοχείο ενώ της είπε πως έπρεπε να πάρει και μια φίλη της η οποία θα ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τους άλλους 2.

Πάντως επειδή ο Ντε Χέα θα βγει στο βήμα για να υποστηρίξει τον εαυτό του τα Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ήδη έχει μαζέψει τις βαλίτσες του και έφυγε από το EURO με προορισμό την Μαδρίτη.

Το σχετικό έγγραφο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ