powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ Παγιέ έσωσε την παρτίδα για την Γαλλία! (Vid)


Τα λόγια είναι περιττά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή την εμφάνιση του Παγιέ, ο οποίος έσωσε την Γαλλία με ένα εκπληκτικό σουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Εκπληκτικό παιχνίδι στην πρεμιέρα του EURO με την Ρουμανία να μην το βάζει κάτω και να κοντράρει στα ίσια την διοργανώτρια Γαλλία. Πολύ νωρίς στο παιχνίδι η Ρουμανία απείλησε την εστία του Λιορίς, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Η Γαλλία δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι της αλλά υπήρχαν μεμονωμένα 2λεπτα που οι «τρικολόρ» έδειχναν ασταμάτητοι. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Ζιρού, μετά από μια εκπληκτική σέντρα του Παγιέτ, με τον Γάλλο στράικερ να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τα χέρια του Ταταρουσάνου και να την στέλνει στα δίχτυα στο 57'.

Ενώ τα λεπτά κυλούσαν και το σκορ δεν άλλαζε, η Ρουμανία έπρεπε να πάρει τα ρίσκα και να βγει μπροστά. Πράγμα το οποίο και έκανε με τους Ρουμάνους να πατούν περιοχή και στην τελική να κερδίζουν ένα καθαρό πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Στάνκου στο 65' και πάγωσε το γήπεδο.

Εκεί έρχεται ο Παγιέ. Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι, ο σταρ της Γουέστ Χαμ έφερε την μπάλα στο αριστερό του και «βομβάρδισε» τον Ρουμάνο τερματοφύλακα, ο οποίος δεν είχε περιθώριο να αντιδράσει στο 89'.

Ο προπονητής της Γαλλίας τον έκανε αλλαγή στο 91' για να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να τον χειροκροτήσει. Ο Παγιέ δέχθηκε το «Standing Ovation» και αποχώρισε με δάκρυα στα μάτια.


Γαλλία (Ντιντιέ Nτεσάν): Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Καντέ, Πογκμπά (77' Μαρσιάλ), Ματουϊντί, Γκριζμάν (66' Κομάν), Παγιέ (90' Σισοκό), Ζιρού

Ρουμανία (Άνχελ Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Γκριγκόρ, Κίρικες, Ρατ, Χόμπαν, Πιντίλι, Στάντσιου (72' Κίπτσιου), Πόπα (82' Τόρζε), Στάνκου, Αντόνε (61' Αλιμπεκ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ