powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Λίγο από Ελλάδα

Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία η ΑΕΚ. Η Ξάνθη πήρε ελεύθερο τον Γκαρσία. Η Βέροια ρίχνει το όνομα του Ντιούφ στο τραπέζι.


Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει η ΑΕΚ την τιμωρία για τα επεισόδια με το Αιγάλεω (βλέπε σχετικό άρθρο ΕΔΩ) καθώς και οι 2 ομάδες κλήθηκαν για απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στις 16 Ιανουαρίου και με βάση το φύλλο αγώνα και οι 2 θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:
«Σας ενημερώνουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της την από 08-01-2014 Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, καλεί τα σωματεία ΑΕΚ και Αιγάλεω σε γραπτή ή προφορική απολογία για την ΠΕΜΠΤΗ 16-01-2014 και ώρα 15.00 (γραφεία ΕΠΟ, Πάρκο Γουδή), βάσει των διατάξεων των άρθρων 1,2,3,14,15 παρ. 6 (περ.α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για τη γηπεδούχο ομάδα (ΑΙΓΑΛΕΩ) και των διατάξεων των άρθρων 1,2,3,14,15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του ίδιου Πειθαρχικού Κώδικα για τη φιλοξενούμενη ομάδα (Α.Ε.Κ) και 46 παρ. 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών ΕΠΟ.

Επίσης, για την ίδια ημέρα και ώρα η ΠΕ/ΕΠΟ καλεί το σωματείο ΑΕΚ σε γραπτή ή προφορική απολογία (βάσει των αναγραφομένων στο Φ.Α. και στην έκθεση του παρατηρητή) για παράβαση του άρθρου 15  παρ. 3 περ. γ΄ ,  ε΄ και ζ΄ σε συνδυασμό με το άρθρο 14 παρ 1 και παρ. 2  του Π.Κ. της ΕΠΟ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αιγάλεω-ΑΕΚ στις 5/1/2014)».

 Η ΠΑΕ Ξάνθη συμφώνησε για την μεταγραφή του Πάμπλο Γκαρσία με τον ίδιο από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος, σύμφωνα με την ομάδα, και διαψεύδει ότι τον πήρε ως δανεικό από την Ομάδα του ΠΑΟΚ. Επίσης η διοίκηση της Ξάνθης τοποθετήθηκε και τόνισε πως ποτέ δεν έχει κλείσει συμφωνία για τον δανεισμό ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, φημολογείται η διάθεση της ομάδας της Βέροια να φέρει για λογαριασμό της τον Ελ Χάτζι Ντιούφ. Η Βέροια κοιτά τον Ντιούφ για τον λόγο ότι ο τελευταίος δεν έχει ανανεώσει και το συμβόλαιο του λήγει. Ο Σενεγαλέζος έχει περάσει από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και έχει παίξει σε Σοσό, Ρεν, Λανς, Λίβερπουλ, Μπόλτον, Σάντερλαντ, Μπλάκμπερν, Ρέιντζερς, Ντονκάστερ και τώρα βρίσκεται στην Λιντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ