powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πλώρη για Μιλάνο


Ένας ώριμος και πολύ καλά διαβασμένος Παναθηναϊκός πήρε νίκη-χρυσάφι επί της Λαμποράλ Κούτσα με 72-64 κάνοντας το 2-0 στο Top 16. Με την καταπληκτική τους άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού, οι «πράσινοι» βρήκαν όσες λύσεις χρειάζονταν στην επίθεση από Λάσμε, Διαμαντίδη, Γκιστ και Κάρι κι έφτασαν σε ένα σπουδαίο διπλό.


Ο Παναθηναικός ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 0-5 με τον Τζέιμς Γκίστ. Με όπλο την καλή τους άμυνα και την ευστοχία στην επίθεση οι «πράσινοι» απέκτησαν προβάδισμα 7 πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου (17-24). Η δεύτερη περίοδος ήταν κακή επιθετικά για τον Παναθηναικό ο οποίος όμως συνέχισε να έχει άμυνα ατσάλι όμως η διαφορά μειώθηκε στους 2 πόντους και στο 32-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμποράλ με σερί 9-1 βρέθηκε μπροστά με 41-35 όμως ο Παναθηναικός απάντησε με δικό του σερί 0-8 και ανέκτησε το προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο και η τρίτη περίοδος έκλεισε με ένα απίστευτο καλάθι πίσω απο το κέντρο απο τον Γέλινεκ που έκανε το 52-48. Στην τέταρτη περίοδο ο Κάρι «ξεκόλλησε» επιθετικά τον Παναθηναικό και πέτυχε πολύτιμους πόντους. Με συνεχόμενα τρίποντα και καλές άμυνες ο Παναθηναικός απέκτησε προβάδισμα 9 πόντων και τελικά επικράτησε με 72-64.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν οι Λάσμε (20 πόντοι) και Διαμαντίδης (12 πόντοι και 9 ασίστ). Επόμενη αντίπαλος του Παναθηναικού είναι η Εφές η οποία θα έρθει στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος με νίκη θα είναι με το ένα πόδι στα Playoffs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ