powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αποκλείστηκε η Ίντερ (Βίντεο)


Την έκπληξη έκανε η Ουντινέζε η οποία κέρδισε την Ίντερ με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ουντινέζε απέναντι στην Ίντερ. Οι «νεραντζούρι» απογοήτευσαν ακόμα μία φορά με την εμφάνιση τους και σε καμία στιγμή του αγώνα δεν έδειξαν ικανή να κερδίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 32' ο Μαϊκόσουελ.


Νίκες πρόκρισης για Ρεάλ και Ρόμα.

Με σβηστές τις μηχανές η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 2-0 την Οσασούνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Η «Βασίλισσα» χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση με γκολ των Μπενζεμά στο 19' και Χεσέ Ροντρίγκεζ στο 60' μόνο με θαύμα χάνει την πρόκριση.

Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη μόλις στο 6ο λεπτό η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Σαμπντόρια. Ο Έλληνας διεθνής πέτυχε το πρώτο του γκολ για την σεζόν στην έκτη του συμμετοχή με την φανέλα των «τζιαλορόσι» και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.


Στο στοίχημα λοιπόν το blog μας πέτυχε 2/3 παιχνίδια. Κερδίσαμε την Ρόμα και την Ρεάλ όμως το Ουντινέζε-Ιντερ έμεινε στο 1-0.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ