powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Κοντά στην έξοδο ο Σαμαράς


Κοντά στην έξοδο απο την Σέλτικ είναι ο Γιώργος Σαμαράς αφού σύμφωνα με την Daily Record η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Τράπζονσπορ προσφέρουν 900.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.


Ο Γιώργος Σαμαράς είναι πολύ κοντά στην έξοδο απο την Σέλτικ αφού Ατλέτικο Μαδρίτης και Τράπζονσπορ μάχονται για την υπογραφή του. Η Ατλέτικο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του και είναι κοντά στο να τελειώσουν την συμφωνία. Η Record Sport αναφέρει όμως οτι στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει τις τελευταίες μέρες και η Τράπζονσπορ προσφέροντας του 2.000.000 ευρώ για δυο χρόνια και 900.000 ευρώ στην Σέλτικ για να τον κάνει άμεσα δικό της. Η ομάδα απο την Τουρκία θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα στην πρώτη τριάδα και ο Σαμαράς σίγουρα μπορεί να βοηθήσει.

Ο Σαμαράς φαίνεται να προτιμάει να πάει στην Ισπανία αλλα σίγουρα θα σκεφτεί και την πρόταση της Τούρκικης ομάδας. Στην Σέλτικ θέλουν να πουλήσουν τον Σαμαρά τον Ιανουάριο ετσι ωστε να βάλουν και χρήματα στα ταμεία τους αφού ο παίκτης πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Γλασκώβης και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ