powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Βλέπω νίκη για Μονακό και Γρανάδα, γκέλα στην Πορτογαλία

Για σήμερα επιλέξαμε τα ματς, της Μονακό, της Γρανάδα και της Μπράγκα. Στα 2 πρώτα θα πάμε με τις αποδώσεις και την δύναμη της κάθε ομάδας αλλά θα πάμε κόντρα στην Μπράγκα.


Η Μονακό έχει βάλει αρκετά χρήματα στο τραπέζι και με τους παίκτες που έχει αποκτήσει φέτος μπορεί εύκολα να κερδίσει την Μονπελιέ που "σέρνεται". Η Μονπελιέ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα καθώς μετρά 10 παιχνίδια χωρίς νίκη, πράγμα που την έχει ρίξει μια θέση πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Πρόγνωση: Την νίκη θα διεκδικήσει η Μονακό, οπότε διπλό.
Θέμα ψυχολογίας η νίκη μέσα στο Λος Κάρμενες για την Γρανάδα που όπως φαίνεται θέλει να ξεπεράσει την αψυχολόγητη τριάρα μέσα στην Αλμερία. Η Βαγιαδολίδ έχει μείνει μακριά από την χαρά της νίκης για πέντε αγωνιστικές.

Πρόγνωση: θα επιλέξουμε τον άσσο στην αναμέτρηση με πιο δυνατή την Γρανάδα.
Η Γκιμαράες είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μπράγκα και σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Επίσης η Γκιμαράες δέχεται 7 γκολ λιγότερα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλύτερη άμυνα. Η Μπράγκα από την άλλη είναι πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό γι'αυτό και έχει αυτή την κακή πορεία στο πρωτάθλημα.

Πρόγνωση: Θα πάμε κόντρα στην απόδοση και θα επιλέξουμε Χ2 με πολύ καλό ποσοστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ