powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Διαστημόπλοιο» πάει να χτίσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

O Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσίασε τα σχέδια του νέου γηπέδου της ομάδας.


Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβγαλε στην δημοσιότητα τα σχέδια του νέου γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης που σύμφωνα με υπολογισμούς που έχουν κάνει θα κοστίσει γύρο στα 400 εκ. ευρώ. Η Ρεάλ έχει σκοπό να χτίσει ένα εμπορικό κέντρο μέσα στο γήπεδο καθώς και πολλά εστιατόρια αλλά και ξενοδοχείο για να μπορεί να κρατά τον κόσμο κοντά καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Το έργο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρεάλ και τις εκτιμήσεις της Γερμανικής κατασκευαστικής εταιρίας, θα είναι έτοιμο το 2017 και δεν αποκλείεται να φέρει και το όνομα ενός εκ των χορηγών που σκοπεύουν να επενδύσουν στην την κατασκευή του.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε «Είναι για μας μία νέα πρόκληση. Θέλουμε να κάνουμε το ‘Μπερναμπέου’ το καλύτερο στάδιο στον κόσμο. Θα πρόκειται για ένα μοντέρνο γήπεδο, που θα συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, το νέο στάδιο θα φέρει αύξηση της τάξεως των 30% ετησίως στο σύλλογο από την εκμετάλλευσή του. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αυξάνουμε την κληρονομιά του συλλόγου μας. Το νέο ‘Μπερναμπέου’ θα ενισχύσει την εικόνα του συλλόγου, τη φήμη του παγκοσμίως και θα μας κάνει να νιώσουμε περήφανοι».

Φωτογραφίες του γηπέδου:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ