powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη για την Βαλένθια στο Καμπ Νόου, με το «σπαθί» της!!!

H κάκιστη Μπαρσελόνα άφησε την Βαλένθια να της κάνει την ζωή δύσκολη, μιας που μετά το μισάωρο χάθηκε από το παιχνίδι.


Η Μπαρσελόνα μετά από την ήττα της απόψε στο Καμπ Νόου με 2-3 από την Βαλένθια έδειξε ξανά τα γνωστά προβλήματα που έχει η ομάδα. Η κάκιστη διαιτησία πήγε να παίξει τον ρόλο της μέσα στο παιχνίδι αλλά η Βαλένθια ήταν εκεί.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Βαρκελώνης, αφήνοντας τις «νυχτερίδες» πίσω στο σκορ από το 8' με γκολ του Σάντσες. Η Βαλένθια δεν έδειξε να το βάζει κάτω που με την καλή αμυντική λειτουργία και την πίεση της, η Μπαρσελόνα λύγισε και στο 44', από λάθος στην μεσαία γραμμή δέχτηκε ένα φθηνό γκολ, από τον Παρέχο.

Το δεύτερο ημίχρονο μπήκε με την Βαλένθια να αναζητά το γκολ και να το πετυχαίνει στο 48' με τον Πιάτι. Η Μπαρσελόνα δεν ανέβασε ρυθμό όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά πέτυχε το 2-2, μετά από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι, με τον Μέσι να πετυχαίνει με ένα φοβερό γκολ με ένα πλασέ ψηλά στην γωνία που έπεσε ο Άλβες.

Εκεί που όλα δείχνανε ότι το παιχνίδι θα γείρει και πάλι προς τους γηπεδούχους, η Βαλένθια μετά από εκπληκτική ενέργεια του Φρεγκουλί, που ήταν και ο MVP του αγώνα για εμάς, έδωσε μια πάσα πάρε βάλε στον Αλκαθέρ που έγραψε το τελικό 2-3 στο 59. Το μόνο που κατάφερε να κερδίσει η Μπαρσελόνα στην συνέχεια του αγώνα, ήταν η αποβολή του Ζόρντι Άλμπα στο 78'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ