powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Εμπιστοσύνη στους Κρητικούς

Special τριάδα σήμερα με δυνατό ποντάρισμα σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Καλησπέρα σε όλους οι επιλογές μου από το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι οι εξής :

Χάλ - Τότεναμ 2 : Σε πολύ καλές τιμές βρίσκουμε την πολύ δυνατή φέτος Τότεναμ η οποία θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την βαριά ήττα που υπέστη από την Σίτι. Η Χάλ έχει αρκετές απουσίες όπως αυτή του βασικού τερματοφύλακα Μακ Γκρέγκορ ενώ αμφίβολοι είναι ο αριστερός back Φιγκερόα και ο μέσος Μπράντι. Αντίθετα η Τότεναμ θα έχει, πιθανότατα, την επιστροφή των βασικότατων Βερτόνχεν, Παουλίνιο και Σάντρο. Επιλογή το ΔΙΠΛΌ .

Μπέρι - Γουίκομ 1 : Δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία όμως με πολύ μεγάλη διαφορά ποιότητάς. Η Μπέρι είναι πολύ καλή μέσα στην έδρα της σε αντίθεση με την Γουίκομ που τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ κακό πρόσωπο. Σήμερα θα πάμε με την έδρα, θα πάμε με τον ΆΣΣΟ .

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1X: Η ομάδα του Ηρακλείου τον τελευταίο καιρό βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της και με τον έμπειρο τεχνικό Σα Πίντο, η Κρητική, ομάδα οδηγείται σε μία αρκετά καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι ''Πράσινοι'' από την αρχή της χρονιάς δυσκολεύονται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις φέρνοντας πολλά αρνητικά αποτελέσματα με ομάδες που παίζουν δυνατό ποδόσφαιρο. Λοιπόν, ο ΟΦΗ είναι μία από αυτές και το Γεντί Κουλέ σίγουρα μία πολύ ''καυτή'' έδρα. Πάμε με το 1Χ διπλή ευκαιρία.

Καλή επιτυχία σε όλους !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ