powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οι 4 εκλεκτοί της Μπαρσελόνα.

Η Μπαρσελόνα ενδιαφέρεται για ανανέωση του ρόστερ της και φαίνεται να έχει βρει ήδη τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», οι 4 υποψήφιοι ακούνε στα ονόματα, Τερ Στέγκεν, Λαπόρτ, Μπρούνο και Βιντάλ. Οι «Μπλαουγκράνα» χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση στο τέρμα και στην άμυνα, καθώς οι Κάρλες Πουγιόλ και Βίκτορ Βαλντέζ έχουν δηλώσει την αποχώρηση τους στο τέλος της σεζόν.

Η περίπτωση του Τερ Στέγκεν είναι αρκετά καλή αφού ο ίδιος έχει δείξει πολύ καλά σημάδια. Ο τελευταίος θα μείνει ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Βαρκελώνη.

Δύο είναι οι επιλογές στην άμυνα. Μια ο έμπειρος Μπρούνο Σοριάνο και μια ο νεαρός και ταλαντούχος Λαπόρτ. Ο Σοριάνο διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του και θεωρείται μια αρκετά καλή μεταγραφή λόγο της εμπειρίας του. Από την άλλη ο Λαπόρτ δεν εμπνέει και τόση σιγουριά γιατί ειναι μόλις 19 χρονών, αλλά το ταλέντο του έχει κάνει την Μπαρσελόνα να ενδιαφέρεται.

Τέλος, ο Αρτούρο Βιντάλ είναι ένας παίκτης πολύ ταλαντούχος με πολλά χρόνια μπροστά του. Έχει παίξει και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά αυτό που του προσθέτει ένα κύρος είναι τα δύο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με την «Μεγάλη Κυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ